Back to Top

Är du redo att bli vitaliserad?

För bara något decennium sedan var det många som var skeptiska till begreppet healing. Att kalla sig för Healer är ju lite som att göra anspråk på Jesus storhet. Eller…? Numera vet de flesta bättre. Att ta emot healingenergi likställs idag med att unna sig en avkopplande massage. Det är till och med så att många utövare kombinerar massage med healing för att effekten ska bli ännu mer djupgående.

Reiki är en av många välgörande healingtekniker som blivit allt mer populär och vanligt förekommande. Det är en mjuk men genomträngande energi som kan användas i stort sett överallt och till allt levande. Till och med effekten av medicinering sägs förstärkas med Reiki. Hur är det med evidens för denna saken kanske du undrar? Framför allt syns effekten på behandlingsresultaten, men man har även kunnat påvisa energiskillnader med kirlianfotografering av en persons händer före respektive efter förmedling av Reiki. Dessa energiskillnader uppträder oavsett om behandlingen ges på distans eller fysiskt med handpåläggning.

Trots att evidens finns för att själva energin infinner sig under en behandlingssession, så saknas (än så länge) en vetenskaplig förklaring till hur detta går till. Jag försöker här ge en förklaring baserat på hur Reiki beskrivits hittills i litteraturen. Ordet Reiki består av två japanska ord Rei (”Universum”) och Ki (Energi). Rei är den subtila visdom som styr evolutionen av allt skapande; med spännvidd från utvecklandet av galaxer till utvecklande av liv. Ki är samma som det kinesiska Chi och representerar det energifält som omger den levande organismen. Ki är själva källan till healingenergin och den flyter genom och runtom den fysiska kroppen för att ge liv till organ och vävnader. Inom den österländska medicinen anser man att blockeringar i Ki-flödet är huvudorsaken till sjukdom.

Reiki Distanshealing

Jag kommer att skicka ett SMS till dig strax innan den avtalade tiden, med bekräftelse på att jag börjar förmedla Reiki-energi. Du tar emot energin under ca 20 min där du ligger ner skönt och stilla. Släpp taget om allt runtomkring dig under denna avkopplande stund. Bara låt Reiki-energin få flöda dit den behövs som mest och låt det som vill komma fram få komma fram (känslor, minnen, bilder, sånger…). Jag ringer upp dig när jag är klar för att dela det jag fått till mig.

PRIS: 250 kr (30 min)

Denna session genomförs på distans, så du kan befinna dig var som helst i världen för att boka en tid.

Boka tid: ulrika@uamaze.se

Reikihealing – Sittande (överkroppen)

Du sitter på en stol (fullt påklädd) och bara slappnar av medan jag lägger mina händer på dina axlar, ditt huvud, din panna, nacke, hals, rygg, bröstben och mage. Jag håller kvar mina händer ca 2-4 min på varje ställe; beroende på hur mycket Reiki som behövs för det specifika området. Vi delar upplevelsen med varandra efteråt.

PRIS: 350 kr (30 min)

Denna session genomförs på plats hos mig.

Boka tid: ulrika@uamaze.se

Reikihealing – Liggande (hel behandling)

Du ligger ner på rygg på en massagebänk och bara slappnar av medan jag lägger mina händer på olika områden – från huvudet till bröstet, från bröstet till knä och fötter. Du är fullt påklädd och kan även få en extra filt på dig om du känner dig frusen. Jag håller kvar mina händer ca 2-4 min på varje ställe; beroende på hur mycket Reiki som behövs för det specifika området. Vi delar upplevelsen med varandra efteråt.

PRIS: 450 kr (60 min)

Denna session genomförs på plats hos mig.

Boka tid: ulrika@uamaze.se